Dr Branko Rudić

Dr Branko Rudić Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije Subotica

Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije Subotica


6 godina je radio na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu (VMA) gde je specijalizirao plastičnu hirurgiju. Tokom ovog perioda, imao je priliku da se usavršava uz vodeće plasti ne hirurge kao što su prof. dr Jefta Kozarski, prof. dr Marijan Novaković i prof. dr Boban Đorđević.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu 2004. godine, a svoja prva iskustva stiče u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Subotica.
Svoju praksu od 2009. godine obavlja kao deo tima odeljenja hirurgije u Opštoj bolnici u Subotici.

Profesionalno usavršavanje tokom godina nastavlja i putem stručnih sastanaka kao što su Three in one (12th SRBPRAS, 10th BAPRAS, 3rd Fellows in Science), 2nd Internatio al Congress FELLOWS IN SCIENCE, 10th Anniversary Congress of CSPRAS / Reconstruction of the scull with custom made 3D implant.

Dugogodišnje iskustvo i brojni zadovoljni pacijenti svrstavaju dr Rudića među najtraženije plastične hirurge na našim prostorima, a takođe se ističe njegov neposredan pristup u komunikaciji sa pacijentima.

Dr Rudić je osnivač i član Centra za borbu protiv narkomanije „ENPRONA“. Takođe je član Srpskog udruženja za plastičnu rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju - SRBPRAS, kao i Međunarodnog društva za estetsku plastičnu hirurgiju – International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

Na sajtu realplasticsurgeon.eu pronaći ćete dr Rudića u bazi sertifikovanih plastičnih hirurga Evrope.

Dr Rudić govori engleski jezik, poseduje osnovno znanje mađarskog, dok aktivno uči nemački jezik.

Zakažite pregled već sada!

Pozovite nas na telefon +381 62 551 595.

Pozovi odmah
Zakažite pregled već sada!
Poliklinika Medic 062551595